Fietsrave Demonstratie

Datum/Tijd
Date(s) - mei 7, 2021
14:00 - 16:00

Locatie
Den Haag, ntb

Categorieën Geen Categorieën


Den Haag is een van de vijftien steden waar wij op 7 mei met muziek & positiviteit aandacht vragen voor de mentale gezondheid én een solidair beleid. Fiets je met ons mee? ❤️🚲
𝙬𝙖𝙖𝙧𝙤𝙢 𝙙𝙞𝙩 𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩?
Fiets voor je Leven en Moederhart Den Haag bundelen hun krachten voor deze speciale fietsrave editie. Deze middag vragen wij aandacht voor de mentale gezondheid van (onze) kinderen en de impact van de maatregelen op onze samenleving.
Wij maken ons grote zorgen over de ontwikkelingen binnen de jeugd-ggz, eenzaamheid en depressie onder jongeren en het testbeleid op scholen.
“Even volhouden” is veranderd is een uitzichtloze situatie waarin wij keer op keer teleurgesteld worden. Tijd voor verandering.
Laten we in 2021 streven naar een beleid dat solidair is met iedereen. Waarin de volksgezondheid van jong tot oud voorop staat. ❤️
Laat je horen. Laat je zien. En verbind! 🚲
𝙥𝙧𝙖𝙠𝙩𝙞𝙨𝙘𝙝𝙚 𝙞𝙣𝙛𝙤
✅ Vrijdagmiddag 7 mei
✅ Start: 15.00, locatie n.t.b.
✅ VERSIER JEZELF & JE FIETS
✅ Neem muziek mee!
𝙗𝙚𝙡𝙖𝙣𝙜𝙧𝙞𝙟𝙠!
Als we écht een positief geluid willen laten horen is het belangrijk dat we de maatregelen gedurende de hele fietsrave respecteren.
𝘗.𝘴. 𝘞𝘦 𝘸𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘥𝘦 𝘩𝘶𝘪𝘥𝘪𝘨𝘦 𝘴𝘪𝘵𝘶𝘢𝘵𝘪𝘦 𝘮𝘰𝘦𝘪𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘪𝘴 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘪𝘦𝘥𝘦𝘳𝘦𝘦𝘯, 𝘥𝘢𝘵 𝘦𝘳 𝘰𝘰𝘬 𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘭𝘦𝘦𝘥 𝘪𝘴 𝘣𝘪𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘥𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯𝘭𝘦𝘷𝘪𝘯𝘨. 𝘞𝘪𝘫 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘮𝘪𝘫𝘯𝘦𝘯 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘮𝘢𝘯𝘴 𝘻𝘰𝘳𝘨𝘦𝘯, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘰𝘱𝘱𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘴𝘭𝘦𝘤𝘩𝘵𝘴 𝘥𝘦 𝘰𝘯𝘻𝘦. 𝘞𝘦 𝘷𝘳𝘢𝘨𝘦𝘯 𝘩𝘪𝘦𝘳𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘣𝘦𝘨𝘳𝘪𝘱 𝘦𝘯 𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯𝘯𝘪𝘯𝘨.