DE-NL March for Freedom.

Datum/Tijd
Date(s) - mei 1, 2021
15:00 - 17:00

Locatie
Kerkrade, Nieuwstraat

Categorieën


https://t.me/UnitedBorders

🇩🇪 

genug ist genug!  Lass die Grenzen offen!  Wir kaufen und arbeiten in Deutschland und umgekehrt. Wir atmen die gleiche Luft. Wir werden wie Kriminelle behandelt, wenn wir nach Deutschland wollen!  Totaler Wahnsinn !!! Jetzt reichts 

🇳🇱 

genoeg is genoeg! Laat de grenzen open!  Wij winkelen en werken in Duitsland en andersom.. We ademen dezelfde lucht in. Wij worden als criminelen behandeld als we naar Duitsland willen! Totale waanzin!!! Kom op voor je recht!

Hart Voor Vrijheid Goes to Kerkrade

Zaterdag 1 mei verenigd Nederland zich met Duitsland, we staan samen op voor onze Vrijheid.

Er wordt daar aandacht gevraagd voor het volgende; Onlangs heeft de Duitse regering de toegang voor Nederlanders zonder testbewijs beperkt. Nederlanders mogen Duitsland uitsluitend binnen treden na het tonen van een negatieve coronatest. Als Nederlanders én Duitsers willen wij een statement maken door samen langs de nieuwstraat in Kerkrade / Herzogenrath te gaan staan.
Dit zal een dag worden die ook in de geschiedenisboeken moet komen te staan. In ieder geval in onze boeken.
Structuur en organisatie “1 mei” of “Tag der Arbeit”
Onlang heeft de Duitse regering de toegang voor Nederlanders zonder testbewljs beperkt. Nederlanders mogen Duitsland uitsluitend binnen treden na het tonen van een negatieve corona-test. Als Nederlanders én Dulters willen wij een statement maken door samen langs de nieuwstraat in Kerkrade/Herzogenrath te gaan staan.
Plan:
We verzamelen ons op een nader te bespreken tijdstip op Nederlandse en Duitse kant in de buurt van de nieuwstraat. Vanaf dit afgesproken verzamelpunt lopen wij gezamenlijk richting de nieuwstraat/neustrasse. Na het samenvoegen bereiken van de nieuwstraat/neustrasse gaan wij langs de straat staan met een afstand van 1,5m. De reden waarom wij ons, in dit geval, aan de 1,5m houden is om een zo lang mogelijke linie van mensen te creëren aan beide kanten. We lopen in een mars achter elkaar en blijven om en om langs de weg staan. Dit geldt voor de Duitse én Nederlandse kant. De deelnemers kunnen spandoeken en/of borden meenemen om de langsrijdende autorijders te informeren over de reden “waarom wij hier staan”. Gelijktijdig zullen wij videopnames maken van deze actie om ook het internet te informeren.
Extra symboliek:
– Symbolisch kunnen de Nederlanders en de Duitsers op een afgesproken tijdstip de grens over­steken en elkaar de hand geven/ knuffelen.
– We zullen 99 hartjes-ballons met helium vullen en deze tijdens het nummer van Nena “99 Luft­ballons” de lucht in laten gaan.
– Met geluidsboxen zullen wij om en om Duitse en Nederlandse protestliederen door eigen meegenomen bluetooth boxen laten klinken.
Voorbereiding:
Om met deze actie een groot aantal mensen te bereiken, zullen wij een aantal videos maken die dit event aankondigen. Dit kan op meerdere manieren gebeuren en iedereen is vrij, zijn eigen promotie-video te maken.
Uitdaging:
Bij deze actie zal er veel discipline gevraagd worden. Iedereen wordt geacht op zijn/haar plaats te blijven staan voor een nader te bespreken tijd. Het lang blijven staan kost discipline en uithoudingsvermogen maar toont de machtshebbers, dat stuctuur, organisatie en uithoud­ingsvermogen vaardigheden zijn, die ook wij kunnen meesteren.